Tjänster

Våra tjänster

Dra nytta av vår breda kompetens

Våra tjänster

Redovisning

Genom våra partners erbjuder vi redovisningskonsulter till små och medelstora företag.

Rekrytering

Vi erbjuder hjälp i hela processen med att hitta rätt ekonomer till ditt företag.

Administration

Tillsammans med våra partners erbjuder vi en mängd tjänster inom administration.

Deklarationshjälp

För företag och privatpersoner erbjuder våra partners kompetent deklarationshjälp.

Vi kan hjälpa dig


Om du eller ditt företag behöver hjälp med frågor som rör ekonomi, redovisning, skatter, eller deklaration har vi och vårt nätverk av partners och andra kontakter det som krävs för att lösa dina problem. Oavsett om du behöver hitta en konsult för mindre eller tillfälliga uppdrag, eller om du behöver anställa ekonomer på heltid kan vi hjälpa dig att hitta rätt person. Är du osäker på precis vad du behöver för tjänster? Inga problem, kontakta oss så reder vi ut vad dina behov är och ser till att de kan tillgodoses på bästa sätt.

Redovisning och administration

 

Alla företag har behov av någon form av redovisning, och de flesta bra entreprenörer är experter, men sällan på redovisning. Som företagare behöver man därför ofta hjälp med sådant som bokföring och bokslut. Har man anställda kanske man behöver hjälp med löneadministration och semesterberedning, handlar det om många anställda i olika kategorier kan det till och med behövas en särskild lönespecialist. Företagare når ofta sin fulla potential om de får fokusera fullt ut på sin specialitet, då behöver man någon annan som kan hanter fakturor och betalningar. Att planera företagets ekonomi på både kort och lång sikt kan vara helt avgörande för om det kan växa och frodas, en företagsekonom med rätt kompetens kan hantera alla slags budgetar och ge goda råd om såväl finansieringen av en expansion som investering av överskottet.

Skatt och deklarationer


Både företag och privatperson är skyldiga att deklarera sin inkomster och betala sina skatter. Oftast är inkomstdeklarationer okomplicerade både för fysiska personer och små aktiebolag, men ibland har man gjort något ovanligt som komplicerar saken. När man sålt aktier som man har ärft, haft ett tillfälligt extraknäck, eller sålt en bostadsrätt är bara några exempel på när deklarationen kan bli mer omfattande än normalt, och när det kan vara läge att anlita en specialist för att få till det. Men även om man bara har de gamla vanliga rutinpunkterna på sin deklaration, kan det vara värt att gå igen det med ett proffs någon gång då och då, så att man inte missar något. Ibland vill man gärna kunna förutse vilka skatteeffekter en viss åtgärd kommer få och det är inte alltid helt enkelt för den oinvigde att hitta rätt i reglerna, men det finns både jurister och ekonomer som är specialiserade på skattefrågor.

Starta och driva företag


Funderar du på att starta eget, men är osäker på hur det går till och vad som krävs? I så fall är du långt i från ensam. Många har tankar på en egen verksamhet. Vissa vill förändra sitt liv och på heltid göra något nytt, andra vill utveckla sin hobby till ett lönsamt extrajobb. Men det är inte alltid så lätt att på egen hand sätta sig in i allt som krävs för att komma igång och få det att fungera. I vårt nätverk samlar vi mycket stor erfarenhet dels gällande ekonomin och juridiken för företagare, men dels också om alla de små och stora problem som det innebär att driva företag inom en rad olika branscher. Vi har hjälpt flera blivande företagare med allt det som krävs; planering, registrering, finansiering, redovisning, adminsitration, investering, marknadsföring, att hitta rätt försäkring, att skriva avtal, att anställa personal... Ja, listan på vad en företagare måste göra förutom att driva och utveckla sin egen specialitet och kärnverksamhet kan göras mycket lång, men oavsett vad du behöver hjälp med kan vi hitta rätt personer för att lösa dina problem och få ditt företagande att fungera.